Liinan ja Dollarin pentue

Liina on ultrattu tiineeksi ja pentue syntyy helmikuun ensimmäisellä viikolla ja pennut ovat luovutuksessa maaliskuun puolessa välissä. (luovutuspäivä tarkentuu sen jälkeen kun pennut ovat syntyneet). Pennut tulevat olemaan keltaisia, 

Tyttöjä on jo varattu alustavasti. Voin ottaa vielä muutaman alustavan varauksen uroksesta ennen kuin pennut syntyvät. Kun pennut ovat syntyneet sovin varaajien kanssa tapaamisajankohdat kolmen viikon päähän (pennut ovat silloin siis 3 viikkoa vanhoja), jonka jälkeen pennun voi varata sitovasti.

Pennut myydään ensisijaisesti pääkaupunkiseudulle ja ainoastaan vastuullisiin perheisiin, joissa sitoudutaan noudattamaan annettuja ruokinta-, hoito- ja koulutusohjeita. 

Jos olette kiinnostuneet uroksesta pyydän perehtymään urokselle ominaiseen käyttäytymiseen sekä uroksen koulutettavuuteen. Suhtaudun kieleteisesti terveen uroksen kastroimiseen. Uroksen kastroiminen ei ole ratkaisu puutteellisen koulutuksen aiheuttamiin käyttäytymisongelmiin.

Grumbling Moon Lily

Dob: 14.4.2018

Hips: A/A Elbows: 0/0 Eyes: Clear 03/20

EIC: N/N clear, PRA: N/N clear HNPK: N/N Clear

Kasv. Marina Saarentaus-Leivonen, Grumbling labradors

Om. Karola Kahrila & Marina Saarentaus-Leivonen


PL CH, PL JCH Shar Jam Jimmy Choo

Dob: 11.3.2019

Hips: A/A Elbows 0/0 Eyes: Clear 03/21 (ECVO) 

EIC, HNPK and PRA clear by parentage, echo cardio normal

Kasv. Sharon ja James P Celentano, USA

Om. Sonia Czajor, Bella Mare labradors, Puola

Molemmat vanhemmat ovat terveitä ja terveeksi geenitestattujen vanhempien jälkeläisiä. Pennut eivät tule sairastumaan EIC, HNPK ja PRA:n.